Banjaluka slavi pobedu Putina: Palata Republike večeras u bojama ruske zastave

Znak prijateljstva Republike Srpske i Ruske Federacije

18.03.2024. 08:43
  • Podeli:
ruska zastava rusija pixabay-653e3e0e6736b.webp Foto: Pixabay

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nakon upućene čestitke ruskom predsedniku Vladimiru Putinu povodom pobede na izborima, najavio je da će Banjaluka proslaviti uspeh ruskog lidera.

"Kao znak prijateljstva Republike Srpske i Ruske Federacije i u čast pobede Vladimira Putina na predsedničkim izborima, u ponedeljak uveče će Palata Republike biti osvetljena u bojama ruske zastave", objavio je Dodik na društvenoj mreži Iks.

On je prethodno napisao da je pobeda Putina dočekana s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg uvek može osloniti i koji brine o našem narodu.

"Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svetu održati tradicionalne vrednosti i da neće postati mesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu", napisao je Dodik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()