"Bensedin, pa strepsils": U Skupštini Crne Gore umalo došlo do tuče Abazovića i Zirojevića

Kako se navodi, teži incident su sprečili ostali poslanici

27.11.2023. 21:53
  • Podeli:
dritan abazović reuters-652d926eba9dd.webp Foto: Reuters

U Skupštini Crne Gore večeras je umalo došlo do fizičkog sukoba poslanika pokreta URA Dritana Abazovića i poslanika stranke Socijaldemokrate Crne Gore Nikole Zirojevića.

Do sukoba je došlo kada je Zirović rekao da Abazović urla na poslanike i pozvao lekare da mu obezbede "bensedin, a nakon toga strepsils", prenosi RTCG.

"Mislim da ima doktora u ovoj sali, pa ako ne verujete doktoru Erakoviću i Abdiću, tu je i Ćeman. Pa vas molim da se organizujemo da se poslaniku koji urla na nas već duže vreme da bensedin, a nakon toga strepsils", naveo je Zirojević.

Pošto je Abazović odgovorio Zirojeviću "kad ti budem rekao zapamtićeš za cijeli život", Zirojević ga je pozvao da izađu iz skupštinske sale, prenose podgoričke Vijesti.

Kako se navodi, teži incident su sprečili ostali poslanici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()