BiH: Izlila se reka Lašva, više stanovnika evakuisano

Naselja Gladnik i Mošunj odsečeni su od magistralnog puta

11.03.2023. 14:48
  • Podeli:
poplava pixabay-1668973794554.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Reka Lašva se zbog velike količine padavina izlila u mestu Nova Bila u Bosni i Hercegovini, na mestu gde se uliva reka Grlonica, a tom prilikom oštećen je nasip brzog puta.

Kako javlja portal Centralna, izlivanjem reke je oštećen i nasip brzog puta u izgradnji na deonici puta Lašva - Nević polje.

Izlivanje reke je napravilo ogromne probleme meštanima Gladnika, Nove Bile i Mošunja, a više stanovnika je evakuisano, prenosi Klix.ba.

Naselja Gladnik i Mošunj odsečeni su od magistralnog puta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()