Bizarna saobraćajka u Hrvatskoj: Autobus iskrcao decu ispred škole pa uleteo u dvorište vrtića

Kako javlja splitska policija u nesreći nema povređenih

17.09.2024. 23:15
  • Podeli:
knin, hrvatska policija - 1 jun 2024 - Hrvoje Jelavic PIXSELL-665c92b6e3193.webp Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jutros oko 7:50 časova, na području Sinja u Hrvatskoj, vozač autobusa je ostavio decu ispred škole, a zatim izgubio kontrolu nad vozilom.

Nakon što su deca izašla iz autobusa on je krenuo svojim putem, ali je zbog kpš uvek neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo sa puta, prošao kroz dvorište vrtića koji se tu nalazi i oštetio je nekoliko automobila.

Kako javlja splitska policija, a prenosi Jutarnji, u nesreći nema povređenih.

„U neposrednoj blizini se nalazio policijski službenik angažovan za kontrolu saobraćaja pored škole, koji je pristupio odmah na mesto nesreće, pružio pomoć vozaču koji se nalazio u stanju šoka i obavestio ostale službe koje su odmah izašle na teren“, rekli su iz policije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()