CIK BiH: Zbog poplava odloženi izbori u četiri opštine Federaciji BiH i na tri izborna mesta u Fojnici

Datum održavanja izbora u tim mestima biće objavljen naknadno, kada se za to budu stekli uslovi

05.10.2024. 13:03
  • Podeli:
donja jablanica, poplava poplave u bih, 5 okt 2024 - AP Photo Armin Durgut Tanjug-6701187c66f9b.webp Foto: AP Photo/Armin Durgut/Tanjug

U četiri opštine Federacije BiH lokalni izbori, koji se na području BiH održavaju sutra, biće odloženi zbog katastrofalnih poplava, odlučila je danas Centralna izborna komisija (CIK) BiH.

Izbori će biti odloženi na svim izbornim mestima u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku i Kreševu, saopšteno je iz CIK-a, dok će u Fojnici izbori biti odloženi na tri biračka mesta.

Datum održavanja izbora u tim mestima biće objavljen naknadno, kada se za to budu stekli uslovi.

"Na osnovu onoga što smo dobili jutros kao informaciju i nakon sagledavanja opšte situacije na terenu, doneli smo odluku o odlaganju izbora u četiri osnovne jedinice na svim biračkim mestima", rekla je predsednica CIK-a Irena Hadžiabdić, preneli su federalni mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()