Cvijanović: Sud BiH je praonica ratnih biografija bošnjačkih komandanata

Apelaciono odeljenje ovog suda pravosnažno je oslobodilo Ramiza Drekovića optužbe za zločine nad srpskim civilima

22.11.2023. 17:24
  • Podeli:
zeljka_cvijanovic - reuters-638eef2e1f376.webp Foto: Reuters

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović istakla je danas da je Sud BiH antisrpska inkvizicija i praonica ratnih biografija bošnjačkih komandanata, koja svojim odlukama uporno ubeđuje da mu ne treba verovati.

Na pitanje Srne da prokomentariše oslobađajuću presudu nekadašnjem komandantu Četvrtog korpusa takozvane Armije BiH Ramizu Drekoviću optuženom za zločine nad srpskim civilima u Kalinoviku 1995. godine, Cvijanović je rekla da je to sramota.

"Јoš jedan zločin bez kazne, još jedna uvreda za žrtve i njihove porodice", navela je Cvijanović.

Apelaciono odeljenje Suda BiH pravosnažno je oslobodilo Drekovića optužbe za zločine nad srpskim civilima u Kalinoviku 1995. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()