Deo Rijeke pod vodom nakon obilnih padavina: DHMZ upozorio na poplave

U Rijeci je palo 60.8 mm kiše za 24 sata

30.10.2023. 12:55
  • Podeli:
kisa_vrijeme_put_1920 Cropped (1).jpg Foto: Pixabay

Do jutros u 7 sati u Rijeci je u poslednja 24 sata palo 60.8 mm kiše, pa se deo grada našao pod vodom, a s obzirom na to da se na ovom području očekuje još padavina, DHMZ je izdao posebno upozorenje na poplave.

"Zbog dosad akumulirane i prognoze na nove padavine tokom naredne noći i sutrašnjeg prepodneva, na području severnog Jadrana i Gorskog kotara, postoji mogućnost pojave bujičnih i urbanih poplava", saopšteno je iz DHMZ.

Padavine su, dodaje se, osim na severnom Jadranu moguće i na krajnjem severozapadu zemlje, uz granicu sa Slovenijom, preneli su hrvatski mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()