Do podne u Crnoj Gori na birališta izašla trećina glasača

Do 12 časova glasalo 31,1 odsto birača

02.04.2023. 12:49
  • Podeli:
izbori crna gora strahinja aćimović tanjug-64295d893b943.webp Foto: Strahinja Aćimović Tanjug

U drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori danas do podne glasalo je 31,1 odsto birača ili 168.700 građana, saopštio je Centar za demokratsku tranziciju (CDT).

CDT navodi da je na severu zemlje do 12 sati glasalo je 31,3 odsto birača, a u prvom krugu 28,7 odsto birača.

U centralnoj regiji glasalo je 33,6 odsto birača u drugom, a u prvom krugu 31,8 odsto birača, prenosi portal RTCG.

Na jugu je u drugom krugu do 12 sati glasalo je 25,8 odsto birača, a u prvom krugu 24 odsto birača.

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije glasao je jutros na predsedničkim izborima u Crnoj Gori na biračkom mestu u Biblioteci i čitaonici "Njegoš" na Cetinju, a svoju građansku dužnost obavio je i Jakov Milatović.

U Crnoj Gori se održava drugi krug redovnih predsedničkih izbora, u kojem učestvuju kandidati Demokratske partije socijalista Milo Đukanović i Pokreta Evropa sad Jakov Milatović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()