Dodik odgovorio Zaracinu: Ni za celu Nemačku nećemo priznati Kurtijeva dokumenta

Nemački izaslanik rekao je da BiH neće dobiti ništa, ukoliko ne pusti Albance

16.10.2024. 18:24
  • Podeli:
milorad dodik reuters-6617b627aa940.webp Foto: Reuters

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da BiH nije priznala samoproglašeno Kosovo i da ne može da prizna ni dokumente koje izdaje vlast Aljbina Kurtija.

Povodom izjave specijalnog izaslanika Vlade Nemačke za zapadni Balkan Manuela Zaracina da, ukoliko ne pusti Albance da ulaze u BiH, neće dobiti ništa zauzvrat, Dodik je rekao da to neće dobiti čak i kada bi dao celu Nemačku.

"Da daš čitavu Nemačku nećeš to dobiti. Možeš još pride da pokupiš svoje satelite. Stalno pokušavaju da nam drže lekcije. Ne ide to tako", rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu.

Poručio je da se ništa neće raditi na jačanju BiH, te da će se samo raditi na ustavnoj BiH i da nema zamajavanja o evropskom putu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()