Dodik u Reaktoru: Ako nisu spremni da nam daju BiH sa Dejtonom, onda - doviđenja

I tradicionalno donatorsko veče bila je jedna od tema večerašnjeg Reaktora

25.12.2023. 21:17
  • Podeli:
REAKTOR 25122023-65898b59d0a2b.webp Foto: UNA

"Ako nisu spremni da nam daju BiH sa Dejtonskim sporazumom, onda - doviđenja. Tako će ubrzo i biti", poručio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, gostujući u emisiji "Reaktor" na UNA TV.

Dodik je rekao da se neka ranija koncepcija BiH, zamišljena u dalekim kancelarijama, i danas nameće kao jedini cilj. Na početku stidljivo, a kasnije otvoreno.

"Unitarna i centralizovana BiH, razvlašćena Republika Srpska - to je cilj. A ako neko ne poštuje taj sporazum i želi da dobije nešto što Republika Srpska, kao jedna od potpisnica sporazuma - neće, to se, onda, zove prevara i podvala", kategoričan je Dodik.

Kao jedan od svojih najvećih političkih uspeha, Dodik izdvaja to što je objedinio Republiku Srpsku.

"Imam nameru da sačuvam dostignuća koja smo postigli. Formirali smo Republiku Srpsku da ojača, a ne da se ugasi", poručio je on.

U razgovoru sa autorkom emisije Dubravkom Gajić, Dodik je govorio i o sudskom procesu koji se vodi protiv njega i još jednom podvukao da tu nema ni "p" od prava i pravičnosti, o minimalnoj plati, koja će, kaže, biti takva da će pomoći radnike, a neće oštetiti poslodavce, ali i o timu ljudi sa kojima radi, a na koje je, kaže, ponosan.

Na čemu je zahvalan i još mnogo toga - saznajte u novom izdanju "Reaktora".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()