Državljanin Srbije pretučen u Sutomoru, uhapšene dve osobe

Protiv uhapšenih R.B. i A.Ć. biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje

11.07.2023. 14:03
  • Podeli:
Sutomore_plaža_Foto Unsplash-64ad44509ab76.webp Foto: Unsplash

Policija je u Sutomoru uhapsila dve osobe zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja telesnih povreda, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Devetog jula oko 20.30h, na šetalištu u Sutomoru, lica R.B. (24), iz Bara i A.Ć. (23), državljanin Republike Srbije su, kako se sumnja, fizički napali M.V, državljanina Republike Srbije, zadajući mu udarce u predelu glave i tela. Tom prilikom naneli su mu teške telesne povrede, nakon čega su se dali u bekstvo", navodi se u saopštenju, prenose Vijesti.

Iz Uprave policije su dodali da su R.B. i A.Ć. locirani i da je o svemu obavešten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv R.B. i A.Ć. podnese krivična prijava, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

"R.B. i A.Ć. su lišeni slobode", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()