Dva automobila potpuno izgorela, još sedam zahvatila vatra na parkingu u Splitu

Mesto događaja je osigurano i obaviće se uviđaj, naveli su iz policije

15.07.2024. 10:00
  • Podeli:
požar na parkingu u splitu, split, izgoreli automobili - 15 jul 2024 - Ivo Cagalj PIXSELL-6694d6ff231b4.webp Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dva automobila noćas su potpuno izgorela, a sedam je nagorelo na jednom splitskom parkingu, potvrdila je policija. Procenjuje se da je pričinjena velika materijalna šteta.

Policija je dojavu o požaru dobila pola sata iza ponoć, odmah su izašli na lice mesta i u toku je uviđaj, rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije, prenosi HRT.

"Došlo je do izbijanja požara u kojem su izgorela dva vozila. Prema prvim informacijama oštećeno je još sedam vozila. Mesto događaja je osigurano i obaviće se uviđaj", rekla je Nazlić ne navodeći više detalja. 

Požar se dogodio na splitskim Pujankama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()