Emisija 'Trougao': Politika (ni)je zasenila teniski spektakl

Emisija Trougao, svake srede u 20.00 sati na UNA televiziji u Bosni i Hercegovini

20.04.2023. 15:33
  • Podeli:

Naše sagovornike pitali smo da li je Banjaluka postala grad reketa. Banjaluka je dobila što nijedan drugi grad nije, uz najveći tenski kompleks na Balkanu su skulpture loptice i reketa, objasnio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković

A šta su nam još rekli dugogodišnji novinar i zaljubljenik u tenis Slobodan Pešević i sportski radnik i veliki fan Novaka Đokovića Boris Vrhovac?

Na pitanje o dvosmislenom tumačenju reketa u kružnom toku, ili kako ga je sam nazvao "turbo rotoru", Stanivuković kaže da ko hoće da kritikuje uvek nešto nađe. 

Gradnju su pratile krivične prijave i kritike na društvenim mrežama, međutim brzinom gradnje, saglasni su mnogi, postiglo se nemoguće. 

"Za kratko vreme urađen je fascinantno veliki posao", kaže Pešević. 

Da Banjaluka nije mogla ni sanjati da će se ovde održati ovako veliki sportski događaj mišljenja je Boris Vrhovac.

"Mi obični ljudi, nismo ni svesni veličine ovih igrača. Tu je naš Novak Đoković sa 23 osvojena gren slema, Vavrinka sa tri, tu su najbolji teniseri sveta i to zaista zaslužuje jedno veliko divljenje i poštovanje", rekao je Vrhovac u emisiji Trougao.

Emisija Trougao, svake srede u 20.00 sati na UNA televiziji u Bosni i Hercegovini.

Una televizija ograđuje se od izjava, ličnog mišljenja i stavova sagovornika i gostiju iznetih u emisijama koje se emituju na našem kanalu.

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala i putem kablovskih operatera: MTS Iris (na poziciji 125), Orion Telekom (na poziciji 11), BeotelNet (na poziciji 11), Supernova (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforma (na poziciji 14), Sat Cable – Sat Trak (na poziciji 47), KBC NET (na poziciji 11), NEXT (na poziciji 24) i Jotel (na poziciji 27).

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), m:tel (na poziciji 22), Supernova (na poziciji 19), Logosoft (na poziciji 630), home.tv HT ERONET (na poziciji 30), MAX TV (na poziciji 20), WIRAC (na poziciji 22), TERC KTV (na poziciji 130), MEDIASKY (na poziciji 25), AMBNET (pozicija 12), Stokic KDS (na poziciji 24), Miss KDS (na poziciji 202), TXTV (na poziciji 168), KDS Ortak (na poziciji 35), DINNET (na poziciji 30), KTV E-G-E (na poziciji 12) i Global IPTV (na poziciji 9 u Federaciji BiH i na poziciji 4 u Republici Srpskoj), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 112).

Una televizija ograđuje se od izjava, ličnog mišljenja i stavova sagovornika i gostiju iznijetih u emisijama koje se emituju na našem kanalu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()