Gotova drama u Zagrebu: Priveden muškarac koji je pretio oružjem na KBC Rebro

Kriminalističko istraživanje ovog događaja je u toku

03.09.2024. 12:44
  • Podeli:
hrvatska policija u zagrebu, zagreb, zagrebačka policija, hapšenje u kbc rebro - 3 sept 2024 - Neva Zganec PIXSELL-66d6e72228747.webp Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Policija je privela muškarca koji je ranije danas ušetao u KBC Rebro u Zagrebu sa pištoljem, a zagrebački portal Index prenosi da policija kaže da je u pitanju "startni pištolj".

Kriminalističko istraživanje ovog događaja je u toku.

Policija je odvela muškarca, a pacijenti se vraćaju u zgradu bolnice. Portal je objavio seriju fotografiju na kojima se vidi kako policija odvodi muškarca koji je pretio u bolnici,

Zagrebački nedeljnik Nacional navodi da su od izvora u bolnici saznali da se radi o pacijentu koji se od ranije leči na Rebru. Nije prvi put došao tamo, ali nije bio zadovoljan lečenjem. Danas je situacija, dodaje izvor, dramatično eskalirala.

Muškarac je izveden iz KBC Rebro, a pomoćnik direktora bolnice dr Milivoj Novak je ranije rekao da niko od lekara i pacijenata nije bio ugrožen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()