Gradonačelnik Banjaluke imao lakšu saobraćajnu nesreću

Stanivuković se nalazio u svom privatnom automobilu u kojem je bio putnik

18.09.2022. 12:03
  • Podeli:
drasko stanivukovic udes foto blink.jpeg Foto: blink.ba

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković imao je lakšu saobraćajnu nesreću, u kojoj nije bilo povređenih, prenose Nezavisne novine pozivajući se na nezvanične informacije.

Kako navode, do nesreće je došlo sinoć oko 19 sati na putu prema Trapistima, u Banjaluci.

Stanivuković se nalazio u privatnom automobilu VW Amarok, koji koji je u vlasništvu porodice Stanivuković, u kojem je bio putnik.

Poslednjih dana to vozilo je bilo oblepljeno stranačkim plakatima kandidata Partije demokratskog progresa (PDP) za predstojeće izbore.

Za sada nije poznato ko je vozio automobil, ni šta je uzrok saobraćajne nesreće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()