Gradonačelniku Budve produžen pritvor: Milo Božović optužen da je švercovao kokain

Božović je uhapšen 13. aprila, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog optužbi da je stvorio kriminalnu organizaciju

11.07.2023. 10:15
  • Podeli:
milo božović skupština crne gore-64ad0f2d4cd69.webp Foto: Skupština Crne Gore

Uhapšeni predsednik Opštine Budva Milo Božović ostaje u pritvoru.

Vrhovni sud je danas saopštio da mu je produžio pritvor za još tri meseca, odnosno do 13. oktobra.

Oni su dodali da je Božoviću pritvor određen Rešenjem sudije za istragu Višeg suda u Podgorici 14. aprila 2023.godine, a produžen Rešenjem veća tog suda 1. juna 2023. godine, tako da po Rešenju Vrhovnog suda Crne Gore pritvor može trajati do 13. oktobra 2023.godine do 12:55 časova.

Božović je uhapšen 13. aprila, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog optužbi da je stvorio kriminalnu organizaciju, a sumnjiče ga i da je učestvovao u najmanje tri transporta kokaina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()