Ipak ne dolazi: Kristijan Šmit otkazao putovanje i sastanke u Banjaluci

Informaciju o otkazivanju dolaska Šmita u Banjaluku potvrdio je Duraković.

12.09.2023. 11:32
  • Podeli:
Kristijan Smit_Pixsell-1664979427744.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

Visoki predstavnik Krstijan Šmit kog vlasti u Srpskoj ne priznaju, nakon što su sastanak sa njim odbili predstavnici opozicije, odustao je od puta za Banjuluku.

Šmit je jedino bilo prestalo da se sastane sa potpredsednikom RS Ćamilom Durakovićem, ali je taj sastanak otkazao Šmit, nakon naredbe o zabrani korišćenja službenih prostorija Palate Republike Srpske.

Informaciju o otkazivanju dolaska Šmita u Banjaluku za sarajevski portal Klix potvrdio je Duraković.

Za sada još nisu poznati razlozi otkazivanja sastanka, međutim, sarajevski mediji objavili su vest o otkazivanju sastanka nakon što je iz Palate Republike Srpske stigla naredba kojom se zabranjuje korišćenje službenih prostorija Palate za sastanke sa Šmitom.

Podsetimo, prethodno su lideri opozicije u RS odbili sastanak sa Šmitom i to Jelena Trivić, Nebojška Vukanović i Igor Crndak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()