Ko je nova prva dama Crne Gore: Žena Jakova Milatovića privukla veliku pažnju medija

Sa suprugom Milenom Milatović novi predsednik Crne Gore retko se pojavljivao u javnosti

04.04.2023. 08:23
  • Podeli:
Jakov MIlatović_Risto Božović Tanjug-6429724f680c7.webp Foto: Risto Božović / Tanjug

Jakov Milatović odneo je pobedu na predsedničkim izborima o Crnoj Gori, pa je tako i njegov privatni život privukao pažnju javnosti. Jakov je relativno novo lice na političkoj sceni Crne Gore - ima tek 37 godina, nešto manje nego što traje karijera njegovog protivkandidata Mila Đukanovića. 

Ovaj političar javnosti je postao poznat kao ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića, kao i kandidat za gradonačelnika Podgorice.

Sa suprugom Milenom Milatović retko se pojavljivao u javnosti. Imaju troje dece: Saru, Anu i Davida. Ona je ranije za tamošnje medije izjavila da čvrsto veruje u suprugovu pobedu.

"Verujem da je za svakog od nas životni standard ono što nas interesuje da čujemo od svih političara, tako da verujem da je i to uz njegove lične karakteristike i vrednosti koje njeguje ono što će građane opredeliti da glasaju za Jakova", navela je ona uoči izbora.

Zaposlena je u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktorka Sektora za finansije i ekonomske poslove. 

Pojedini crnogorski mediji pisali su da je tu poziciju dobila 2021. godine, odnosno u vreme kada je Jakov bio ministar. Naime, Milena je na direktorskom mestu zamenila Jovana Gošovića, koji je navodno prijatelj njenog supruga.

Jakov je krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavio porodičnu fotografiju.

"Godinu za nama ću pamtiti po stvaranju Pokreta Evropa sad! - ideje o pravednijem i bogatijem društvu. Pamtiću je po porodičnoj sreći koja me je svakodnevno inspirisala da stvaram i stvorim bolje dane. Narednoj se radujem jer će me uposliti još više u ulozi tate, ali i zbog svega što želim da uradim za bolji život naših građana", napisao je.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()