Kovačević: SNSD pobedio u više od 70 odsto lokalnih zajednica

Kovačević je naveo da je SNSD pobedio u više od 47 lokalnih zajednica

06.10.2024. 21:13
  • Podeli:
radovan kovačević, 12 sept 2023 - Dejan Rakita Pixsell (1)-65b26352214d9.webp Foto: Dejan Rakita/Pixsell

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević saopštio je da je ova stranka pobedila ili vodi u više od 70 odsto lokalnih zajednica i da je ostvaren zacrtani cilj.

"Širom Republike Srpske naši kandidati će da slave. Ostajemo spremni da se odupremo svim pritiscima kako izvana, tako iznutra. Ovim izborima dobili smo potvrdu da smo na pravom putu", kaže Kovačević.

Kovačević je naveo nekoliko opština i gradova u kojima je SNSD pobedio: 

Novi Grad, Kostajnica, Kozarska DUbica, PRijedor, Gradiška, Laktaši, Srbac, Prnjavor, Čelinac, Ribnik, Mrkonjić Grad, Jezero, Kneževoi, Šipovo, Brod, VUkosavlje, Doboj, Petrovo, Ugljevik, Osmaci, Zvornik, Vlasenica, MIlići, Šekovići, Srebrenica, Bratunac, Istočno Novo Sarajevo, Trgovo, Rogatica, Višegrad, Rudo, Bileća, Trebinje i Drvar.

"Za razliku od prethodnih izbora smo već pobedili u Ugljeviku, Brodu, Sokocu i Bratuncu. U više od 47 lokalnih zajednica smo pobednici ovih izbora. Pobedili smo u Prijedoru, u Srpcu, Derventi, Zvorniku, Doboju, Trebinju, Istočnom Sarajevu", rekao je Kovačević i poručio da iz Banjaluke nema dovoljno podataka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()