Mandić jedini kandidat za predsednika Crne Gore, kandidatura Đukanovića u najavi

Đukanović je obavio razgovor sa saradnicima i predočio im da ne isključuje mogućnost da on bude kandidat DPS-a, pošto sve ankete govore da svaki drugi kandidat te partije ubedljivo gubi na izborima

16.02.2023. 13:21
  • Podeli:
crnogorska zastava pixabay-1664556638151.webp Foto: Pixabay

Deseta dana do isteka roka za prijem kandidatura za predsedničke izbore u Crnoj Gori, 19. marta, samo je predsednik Nove i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić zvanično kandidat, a u najavi je i kandidatura Mila Đukanovića. 

Kandidature su do sada najavili lider Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić i funkcionerka Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković. 

Podgorički portal Borba piše da će lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović najverovatnije biti kandidat te partije za reizbor na predsedničku funkciju. 

Do preokreta je, kažu, došlo u poslednji čas, a kandidatura bi trebala da bude objavljena najkasnije do ponedeljka. 

Đukanović je, dodaju, prethodne večeri obavio razgovor sa saradnicima i predočio im da ne isključuje mogućnost da on ipak bude kandidat DPS-a jer sve ankete govore da svaki drugi kandidat te partije gubi ubedljivo na izborima. 

Kako je portalu rečeno, on je zatražio još dan ili dva da razmisli i sačeka najnovija istraživanja javnog mnjenja, koja su juče završena. 

Zvanična objava predsedničkog kandidata najjače partije trenutno u opoziciji sačekaće povratak Mila Đukanovića sa Konferencije u Minhenu, koja počinje sutra. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()