Miletić: Cilj rezolucije da se genocidnost sa Nemačke prebaci na nekog drugog

Istaknuto je da sve probleme i nesporazume treba rešavati dogovorom, a ne ratom

29.05.2024. 11:34
  • Podeli:
Ujedinjene nacije_Generalna skupština_Ukrajina_Foto Reuters-1665470140714.webp Foto: Reuters

Cilj rezolucije o Srebrenici je da se genocidnost sa Nemačke prebaci na nekog drugog, a to su Srbi, koji su u Prvom i Drugom svetskom ratu bili žrtve njihove genocidnosti, smatra predsednik Predsedništva Boračke organizacije Mrkonjić Grad Duško Miletić.

Miletić, koji je i član Predsedništva Boračke organizacije Republike Srpske, kaže da ovako uređena BiH nije volja boraca, ali da je to bio uslov za prekid ratnih dešavanja, prenosi Srna.

Stav Boračke organizacije jeste da su institucije Srpske morale procesuirati svaki zločin, pa bi i istina bila verovatno drugačija, saopštio je Miletić i dodao da je zaključak da sve probleme i nesporazume treba rešavati dogovorom, a ne ratom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()