Milo Đukanović usijao društvene mreže: Sa čašom u ruci zapevao Luisov hit

Snimak Mila Đukanovića iz provoda je postao viralan na mrežama

11.09.2023. 11:40
  • Podeli:
profimedia-0730397863 milo djukanovic-64fedfa2d828f.webp Foto: Profimedia

Milo Đukanović, bivši predsednik Crne Gore, usnimljen je na jednom veselju dok se veseli uz pesmu "Slike u oku", a mnogi komentarišu da mu penzija baš prija.

Naime, na društvenim mrežama je osvanuo snimak bivšeg predsednika Crne Gore, koji se sa čašom u ruci veseli uz Luisove stihove.

Nakon što je ovaj snimak ugledao svetlost dana, počeli su da se nižu komentari ispod istog.

"E, ovo je penzija", "tako se uživa, popij nešto i za nas", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, nakon Mila Đukanovića predsednik Crne Gore je postao Jakov Milatović.

Milo je Đukanović podneo je ostavku i na funkciju predsednika Demokratske partije socijalista (DPS), čiji je i dalje član.

Inače, Milo Đukanović, njegova supruga Lidija kao i sin Blažo i snajka Milena napravili su u julu proslavu povodom prvog rođendana unuka Danila, a na slavlju je pevao Zdravko Čolić, najveća balkanska zvezda.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()