Muškarac ima teške povrede jednjaka: Kisela voda poznate kompanije uzrok trovanja u Hrvatskoj

Tvrde da je reč o izolovanom slučaju.

07.11.2023. 13:28
  • Podeli:
kisela voda pixabay-64c9391611fca.webp Foto: Pixabay

Koka-Kola Hrvatska napokon se oglasila povodom informacija o trovanju i potvrdili su da je slučaj čoveka koji je hospitalizovan sa hemijskim povredama jednjaka povezan sa bočicom mineralne vode "Romerquelle". 

Tvrde da je reč o izolovanom slučaju.

"Svesni smo izololovanog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za saradnju sa svim nadležnim telima", navodi se u saopštenju Koka-Kola Hrvatske.

Priča o otrovnoj vodi u Hrvatskoj krenula je na društvenim mrežama, a potom su se oglasili KBC Rijeka odakle je potvrđeno da imaju pacijenta sa hemijskim oštećenjem na jednjaku, a potom i policija.

Policija je navela da je sve u vezi sa ovim trovanjem prosleđeno tužilaštvu i nadležnim inspekcijama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()