Na zahtev Željke Cvijanović: U utorak hitna sednica Predsedništva BiH na temu KiM

Predstavnici BiH u Parlamentarnoj skupštini nisu imali jedinstven stav i glasali su različito o prijemu Prištine u SE

22.04.2024. 21:53
  • Podeli:
Zeljka Cvijanović_Foto Tanjug Miloš Milivojević-1669285873363.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Na poziv srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željke Cvijanović sutra će se održati sastanak Predsedništva BiH, čija će jedina tačka dnevnog reda biti apliciranje Prištine za članstvo u Savetu Evrope.

Kako javlja Radio Sarajevo, Cvijanović je danas uputila zahtev za održavanje vanredne sednice sa samo jednom tačkom dnevnog reda, a to je stav Predsedništva Bosne i Hercegovine u vezi sa apliciranjem tzv. Kosova za članstvo u SE.

Parlamentarna skupština SE dala je prošle sedmice zeleno svetlo za članstvo Prištine u toj organizaciji.

Predstavnici BiH u Parlamentarnoj skupštini nisu imali jedinstven stav i glasali su različito.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()