Nakon velikog hapšenja u Crnoj Gori: Traga se za Delićem, Zvicerom i drugim kavčanima

U međunarodnoj akcija kodnog naziva “General” uhapšeno je više osoba.

17.07.2024. 17:38
  • Podeli:
crnogorska policija twitter @PolicijaCG-64196b215a5f1.webp Foto: Twitter@PolicijaCG

Kod Specijalnog tužioca u Podgorici počelo je saslušanje danas uhapšenih osoba u velikoj međunarodnoj akciji sprovedenoj u Crnoj Gori, a traga se za Ivanom Delićem, Radojem Zvicerom, Leonom Drešajem i Vukom Vulevićem, potvrđeno je podgoričkom Danu.

Oni se sumnjiče da su članovi kriminalne grupe koja se tereti za šverc više od 2,5 tona kokaina.

U međunarodnoj akcija kodnog naziva “General” uhapšeno je više osoba. 

Danu je rečeno da je za Viktora Drešaja i Petra Miranovića određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata nakon saslušanja kod specijalog tužioca. Oni su negirali krivicu pred Tužilaštvom.

Portal Dana saznaje iz više izvora bliskih istrazi, među  osobama obuhvaćenim istragom su i Damir Mandić i Vuk Vulević, koji je u bekstvu.

Mandić je inače jedini pravosnažno osuđen u slučaju ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića po osnovu saizvršilaštva.

Vulević je od ranije poznat istražnim organima, on je ranije pominjan kao jedan od povezanih sa ubistvom Duška Jovanovića, ali protiv njega nije pokrenut krivični postupak u tom predmetu. 

Šta se Mandiću stavlja na teret još nije poznato

U današnjoj akciji uhapšeno je više lica, a protiv 19 je podnijeta krivična prijava. Za sada je ispitano njih sedam, dok se čekaju informacije za ostale privedene u SDT.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()