Nemili događaj u Sarajevu: Dva dečaka otrovana, životno su ugroženi

Istraga je u toku

28.07.2023. 09:18
  • Podeli:
Hitna pomoc foto UNA-645a4d752b403.webp Foto: UNA

Dva dečaka otrovana su juče na Ilidži u Sarajevu i životno su ugroženi.

"Juče oko 17 sati mi smo putem telefona zaprimili prijavu da su dva maloletnika, na području Ilidže, u ulici Jahijela Fincija broj 50, opština Ilidža u nekom prostoru koji je improvizovani objekat za proizvodnju kolača u besvesnom stanju", rekla je portparol MUP KS Mersiha Novalić i dodala:

"Mi smo izašli na teren. Izašla je i ekipa hitne pomoći. Deca su u stanju vitalne ugroženosti vozilom hitne pomoći prebačeni u Klinički centar, smešteni su u Odeljenju za intenzivnu negu".

Tužilac je naredio uviđaj, koji je obavljen juče od strane uviđajne ekipe MUP KS u prisustvu veštaka protivpožarne zaštite i ekipe Sarajevogasa.

"Prilikom uviđajnih radnji sudski veštak je konstatovao da je prilikom nepotpunog sagorevanja u jednoj od ovih peći došlo do stvaranja ugljen-monoksida koji je uzrokovao trovanje kod maloletnika", rekla je Novalić.

MUP KS nastavlja rad na istraživanju ovog dela.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()