Nesrećnu ženu ubio sin pa otišao u kafić: Zastrašujući detalji ubistva u Zagrebu

Ubistvo se dogodilo u subotu u jutarnjim časovima

05.05.2024. 14:26
  • Podeli:
ubistvo hrvatska Robert Anic PIXSELL-661175bf623f6.webp Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nakon što je juče pronađena 68-godišnja mrtva žena na zagrebačkom Črnomercu, procurila je informacija da ju je ubio sopstveni sin. Ubistvo se dogodilo u subotu oko 10 sati ujutro, a hrvatska policija je danas saopštila detalje teškog zločina.

Kako su saopštili, sin je nakon ubistva majke hladnokrvno otišao u obližnji kafić.

„Juče, 4. maja u jutarnjim satima na području Črnomerca u kući,  prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnji član porodice oštrim predmetnom je zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinji u nameri da je liši života, usled kojih povreda je preminula na licu mesta. Nakon toga, osumnjičeni se udaljio iz kuće otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta gde su ga ubrzo uhapsili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje.

Na mestu događaja obavljena je istraga kojom je rukovodila dežurna zamenica županijskog državnog tužilaštva u Zagrebu u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Služba za istragu i kriminalističku tehniku. Nakon obavljene istrage, telo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku“, objavila je policija, prenosi Index.hr.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()