Neverovatni prizori stižu iz Crne Gore: Par veslao čamcem kod Tivta, a onda ih okružilo jato delfina

Možemo samo da im zavidimo

09.07.2024. 15:38
  • Podeli:
delfini, 21 jun 2021 - profimedia-662cd97350b68.webp Foto: Profimedia

U Tivtu je svedočeći po društvenim mrežama uočeno jato delfina koje okružuje mladi par na kajaku.

Popularna instagram stranica "Podgorički vremeplov" izbacila je video na kome se vidi par u kajaku, oko koga se pojavilo jato delfina, tvrdeći da je u pitanju snimak nastao u okolini Tivta.

Kako se na snimku vidi, mladi par uživao je na moru, kada je jato delfina počelo da izranja.

Iako je prizor bio prelep, mnogi su komentarisali kako bi njih bilo strah da se nađu u takvom okruženju.

"Dok bi meni neko objasnio da je to delfin, mene nema! Baš su se prepali! Rođeni pod srećnom zvezdom! Budite srećni, gde ima delfina, nema ajkula..." samo su neki od komentara ispod ove objave.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()