Objavljen video spot za proslavu Dana Republike Srpske

Do 9. januara ostalo još deset dana, a u Banjaluci su već počele pripreme za Dan Republike Srpske.

30.12.2023. 09:43
  • Podeli:
Dan RS Defile13_UNA-63bc18f1adf1a.webp Foto: UNA

Republika Srpska 9. januara obeležava Dan Republike, a tim povodom objavljen je video spot pod nazivom "Koraci".

"Koračajmo zajedno za naš najveći praznik 9. januar - Dan Republike Srpske. Ovo je korak za nas koji znamo ka čemu koračamo i za šta radimo. Ovo je korak ka svemu šta želimo, za šta živimo i ono šta deci ostavljamo. Zato 9. januara zajedno koračamo napred, koračamo hrabro, koračamo slobodno. Koračaj i ti na defileu i proslavi Dan Republike Srpske", navedeno je u spotu "Koraci".

Do 9. januara ostalo još deset dana, a u Banjaluci su već počele pripreme za Dan Republike Srpske.

"Odlučnim koracima građani Srpske koračaju prema Danu Republike Srpske. Deca, mladi, roditelji, borci i penzioneri odlučni su da pokažu ponos i slave slobodu 9. januara, za svoju Republiku Srpsku. Ovo je korak za nas. Za nas koji znamo za šta stojimo i ka čemu koračamo. Ovo je korak ka svemu u šta verujemo“, navode iz Kabineta predsednika Srpske, prenosi RTRS.

Centralni događaj povodom Dana Republike Srpske počinje u 17.00 časova svečanim defileom u kome će učestvovati pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sa oko 900 pripadnika, predstavnici institucija Republike Srpske kao i brojni učesnici ešalona iz civilnog sektora. Specijalni dronovi će, njih 200, na spektakularan način građanima dodatno ulepšati rođendansku proslavu Srpske.

"Očekuje se i veliki broj muzičkih izvođača, između ostalog nastup Danice Crnogorčević s premijerom pesme 'Za život Srpske' i izvedbom numere 'Pukni zoro' uz pratnju policijskog orkestra, kao i nastup Baje Malog Knindže sa premijernim izvođenjem pesme koju je posvetio Republici Srpskoj, te mnogi drugi. Svečana akademija povodom Dana Republike Srpske biće održana 8. januara“, navodi se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()