Opasnost od požara: IKEA u Hrvatskoj povlači određene prenosne punjače

Navodi se da više informacija kupci mogu da pronađu na internet stranici www.IKEA.hr ili se jave na ponuđeni broj telefona

17.07.2024. 12:17
  • Podeli:
ikea, 26 maj 2022 - profimedia-0711188014-66976c57e1cff.webp Foto: Profimedia

IKEA u Hrvatskoj saopštila je da, zbog greške u proizvodnji i opasnosti od požara, povlači određene prenosne punjače. 

Svi kupci koji poseduju VARMFRONT prenosni punjač od 10 000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma (YYWW) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili VARMFRONT prenosni punjač od 5 200 mAh (broj modela E2037) s oznakom datuma (YYWW) 2318, 2319 ili 2322, da odmah prestanu da ga upotrebljavaju i jave se firmi IKEA kako bi dobili zamenski proizvod ili puni povrat novca.

Primećeno je, naime, da određeni VARMFRONT prenosni punjači mogu predstavljati opasnost od požara zbog greške u proizvodnji. Ova greška je izolovana za jedinice s prethodno spomenutim oznakama datuma. Stoga se ovi VARMFRONT prenosni punjači povlače. Kupci koji poseduju takav proizvod treba odmah da prestane da ga koristi i kontaktira firmu IKEA.

VARMFRONT prenosni punjači s drugim oznakama datuma nisu obuhvaćeni ovim povlačenjem.

Navode da više informacija kupci mogu pronaći na internet stranici www.IKEA.hr ili se jave na ponuđeni broj telefona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()