Pažnja, ako krećete na put: Poskupelo gorivo u Crnoj Gori

Cene su poslednji put promenjene 15. avgusta

29.08.2023. 12:04
  • Podeli:
gorivo_nafta_pumpa_pixabay-1663571616679.webp Foto: Pixabay

U Crnoj Gori sve vrste goriva na pumpama od danas su skuplje do tri centa, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija u Podgorici.

Cena evrosupera 95 i 98 porasla je za po tri centa na 1,65 evra, odnosno 1,69 evra, evrodizel je poskupio za cent i u narednih 15 dana koštaće 1,55 evra, a lož-ulje skuplje je za dva centa i koštaće 1,53 evra, precizirano je u saopštenju.

Prema odredbama uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cena naftnih derivata, naredni obračun bi trebao da bude izvršen 11. septembra, dok će eventualno izmenjene vrednosti naftnih derivata važiti od 12. septembra.

Cene su poslednji put promenjene 15. avgusta, kada su sve vrste goriva poskupele od tri do 10 centi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()