Pobjeda: Počeo protest na Cetinju, Mandić u zgradi Skupštine prestonice

Pripadnici Specijalne policijske jedinice su formirali živi zid oko zgrade parlamenta

07.03.2024. 11:12
  • Podeli:
crnogorska zastava pixabay-1664556638151.webp Foto: Pixabay

Ispred zgrade Skupštine Prestonice Cetinje okupila se grupa građana iz revolta zbog dolaska predsednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, na prvo redovno prolećno zasedanje parlamenta.

Kako saznaje podgorička Pobjeda, Mandić se već nalazi u zgradi Skupštine prestonice, ispred koje su, kažu, od ranog jutra i jake policijske snage.

Pripadnici Specijalne policijske jedinice su formirali živi zid oko zgrade Skupštine, a zatvoreni su Studentski trg i deo grada od Pošte prema zgradi parlamenta na Cetinju, dok su policijske patrole na gotovo svim skretanjima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()