Počela predizborna tišina u BiH

Građani BiH sutra biraju članove nove skupštine kantona FBiH, parlamente entiteta, poslanike parlamenta BiH i članove Predsedništva

01.10.2022. 10:12
  • Podeli:
cik_izbori-1663827735836.webp Foto: CIK

U Bosni i Hercegovini u ponoć je počela predizborna tišina pred sutrašnje opšte izbore, koja će trajati do zatvaranja biračkih mesta u nedelju.

U birački spisak za opšte izbore upisano je 3.368.666 glasača, od kojih će 63.264 glasati putem pošte.

Građani BiH sutra biraju članove nove skupštine kantona FBiH, parlamente entiteta, poslanike parlamenta BiH i članove Predsedništva BiH.

U Republici Srpskoj biraće se predsednik i potpredsednici, 83 poslanika Narodne skupštine i 14 poslanika Predstavničkog doma parlamenta BiH, navodi RTRS.

Biračka mesta će u nedelju biti otvorena od 7 do 19 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()