Posledice nevremena u Banjaluci: Voda odnela ulice, odroni na kućnom pragu

Meštani kažu da je pričinjena šteta veća nego što je bila od poplava 2014. godine

09.06.2023. 11:50
  • Podeli:
Banjaluka Nevrijeme_UNA-646e332caa97d.webp Foto: UNA

Meštani banjalučkog naselja Obilićevo jutros sumiraju štetu nevremena koje je ovaj grad i okolinu pogodilo u četvrtak, kada je veliki dotok vode doneo i bujične, koje su pogodile mnoga naselja.

Bujice su izazvale odrone blizu kuća, a naleti vode odneli su i delove asfalta.

RTRS je objavila seriju fotografija posledica jučerašnjeg nevremena, a meštani kažu da je pričinjena šteta veća nego što je bila od poplava 2014. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()