Predsednik Srpske odlučan: "Doviđenja i prijatno" odgovor na ponudu za određena rešenja za BiH

Dodik je naveo da se sve odvijalo nedavno na sastanku u kojem mu je rečeno da se od njega traži da ojača funkcionalnost BiH

19.10.2024. 15:18
  • Podeli:
MILORAD DODIK RS-65561f6ab27d1.webp Foto: Srna/Borislav Zdrinja

Predsednik Republike Srske Milorad Dodik izjavio je danas da je sa "doviđenja i prijatno" odgovorio onima koji su mu nudili da prihvati određena rešenja za BiH i da zato može da očekuje pozitivan ishod procesa protiv njega.

Dodik je naglasio da je takav postupak poznat manir diktatora, koji dolaze iz međunarodnih krugova, prenosi Srna.

On je naveo da se sve odvijalo nedavno na sastanku u kojem mu je rečeno da se od njega traži da ojača funkcionalnost BiH, što bi podrazumevalo centralizaciju BiH i prenos imovine na nivo BiH, a da bi Republika Srpska mogla da dobije nešto na raspolaganje.

"Tada sam odgovorio 'doviđenja i prijatno' ", rekao je Dodik za Radio Srpske.

Tužilaštvo BiH tereti predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora "Službenog glasnika Srpske" Miloša Lukića za "nepoštovanje odluka Kristijana Šmita" zbog čega se protiv njih vodi proces pred Sudom BiH.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()