Prevrnuo se autobus u Hrvatskoj: Jedna osoba poginula, više povređenih

Autobus se prevrnuo kod Ogulina

26.02.2023. 09:23
  • Podeli:
autobus_nesreca_Hrvatska_foto_FB-63fb0a6e857e1.webp Foto: Twitter

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj u kojoj je sudelovao autobus albanskih registarskih oznaka jedna je osoba poginula, a više ih povređeno.

Nesreća se desila na auto-putu kod Ogulina u pravcu Zagrebu.

U autobusu je bilo osam osoba, dva vozača i ukupuno šest putnika, preneo je Jutarnji list.

Hrvatski mediji navode da su povređeni prevezeni u bolnice u Ogulinu i Karlovcu, a sam vozač autobusa je teško povređen.

Procenjuje se, kako prenosi Jutarnji list da je autobus udario u stenu s desne strane i potom se prevrnuo na put.

Auto-put je bio neko vreme zatvoren u oba pravca jer je autobus preprečio put. 

Sneg koji neprestano pada u Hrvatskoj, u kojoj je na snazi crveni meteo-alarm dodatno otežava saobraćaj i smanjuje vidljivost na putu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()