Pronađeno telo i trećeg člana posade mađarskog vojnog helikoptera

Vojni helikopter mađarskih oružanih snaga srušio se juče u kanjonu Čikole, u blizini NP Krka, kada su poginula sva tri člana posade.

22.06.2023. 16:18
  • Podeli:
pad helikoptera hrvoje jelavic pixsell-6492e3412cd29.webp Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

Danas u popodnevnim satima pronađeno je telo i trećeg člana posade mađarskog vojnog helikoptera, koji se u sredu srušio nedaleko od Drniša.

Iz Ministarstva odbrane Hrvatske saopšteno je da je telo trećeg člana posade pronađeno u popodnevnim satima.

"Ministarstvo odbrane Hrvatske još jednom izražava najdublje izraze saučešća porodicama, kolegama i prijateljima poginulih pripadnika mađarskih oružanih snaga”, saopšteno je iz tog resora.

Vojni helikopter mađarskih oružanih snaga srušio se juče u kanjonu Čikole, u blizini NP Krka, kada su poginula sva tri člana posade. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()