Prve fotografije pucnjave u školi u Sarajevu: Poznato stanje upucanog dečaka

Dečak je ranjen u nogu

24.10.2024. 10:33
  • Podeli:
pucnjava sarajevo škola x@rekapitulacija-671a0563544a8.webp Foto: x@rekapitulacija

Jutros oko 8,00 časova dogodila se pucnjava u dvorištu srednje škole u Sarajevu kada je učenik pucao u drugog učenika.

Kako prenose bh. mediji, učenika Škole metalskih zanimanja upucao je drugi učenik koji ne pohađa istu školu. Upucani dečak ranjen je u nogu.

Ispred škole se nalaze policijske patrole, a intervenisala je i Hitna pomoć.

Za sada nije potvrđen od strane medicinskog osoblja stepen povreda učenika, a napadač je pod kontrolom policije. U toku je policijski uviđaj.

"Izlaskom na teren, policijski službenici su utvrdili da je jedan maloletnik upotrebio vatreno oružje i naneo povredu u predelu potkolenice drugom maloletniku. Povređenom maloljetniku se utvrđuje stepen povreda na KCUS, a drugi maloletnik je pod kontrolom policajaca", navode iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Ističu da je povređenom maloletniku na KCUS konstatovana lakša telesna povreda.

Dodaju da je o svemu obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo u Federaciji BiH, a policajci su na terenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()