Prvi snimci sa Cetinja: U obračunu kriminalaca stradala dvojica 'škaljaraca', tri osobe teško povređene

Sve ulice su blokirane oko Sportskog centra na Cetinju

20.06.2024. 10:23
  • Podeli:
eksplozija cetinje screenshot YT@RTV Cetinje-6673e6c78a59f.webp Foto: Screenshot YTRTV Cetinje

Dve osobe su poginule, a tri su povređene jutros na Cetinju, nakon što je aktivirana eksplozivna naprava nedaleko od tamošnjeg Sportskog centra, saopštila je Uprava policije.

Jedna osoba stradala je na licu mesta. Prema izvoru iz vrha Uprave policije, druga osoba je naknadno podlegla povredama, prenose Vijesti.

Prema nezvaničnim saznanjima, obojica stradalih bili su pripadnici kriminalnog škaljarskog klana - P.K. i D.R.

"Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na lice mesta koje je obezbeđeno. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena", saopštila je zvanično crnogorska policija.

Kako javlja RTCG, jedan od poginuli je 'škaljarac" Petar Kaluđerević koji je, kao i drugi 'škaljarac' koji je u međuvremenu podlegao povredama, nedavno izašao iz zatvora.

Jaka eksplozija odjeknula je nešto poslije 9 časova ispred ulaza u Sportski centar na Cetinju. Prema nezvaničnim informacijama dvije osobe su poginule, a nekoliko njih je povrijeđeno. Prisutan je veliki broj pripadnika policije.

Od siline eksplozije popucala su stakla na zgradi Sportskog centra i otkinuto je drvo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()