Prvo ručao, pa izrešetao domaćine: Kod Bijelog Polja ubijeni brat i sestra

Policija apelovala na građane da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima

26.10.2024. 08:17
  • Podeli:
crnogorska policija-6406f78c80be1.webp Foto: Profimedia

U petak oko 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bekstvo, saopštila je u noći između petka i subote Uprava policije Crne Gore.

Kako kažu iz policije "sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti "Sever", Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica. 

"Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji".

Sa daljim tokom dešavanja, kažu iz policije, blagovremeno će se oglasiti.

Kako pišu Novosti, ubijeni su brat i sestra M. M. i J. M, a njihova beživotna tela nađena su u kući.

Policija je identifikovala osobu za koji se sumnja da bi mogao biti ubica. Prema nekim informacijama reč je o  Bjelopoljcu, višestrukom povratniku, 
za kojim policija traga 15 dana zbog krađe puške.

Prema nepotvrđenim vestima, zločinac je u petak ručao u kući u kojoj je nekoliko sati kasnije iz vatrenog oružja ubio domaćine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()