Sa sinom i ćerkama skočila u Bojanu: Tragičan kraj potrage u Skadru, pronađena tela majke i dece

Veruje se da se Alma sa decom bacila u reku zbog psihičkog nasilja koje je trpela od svog muža Ergiza.

07.05.2024. 15:46
  • Podeli:
skadarsko jezero profimedia-662513213a007.webp Foto: Profimedia

Telo Alme Araz (39), koja se sa troje male dece pre nekoliko dana bacila u reku Bojanu u Skadru je pronađeno, javljaju albanski mediji.

Tokom jutarnjih sati pronađeno je telo njenog četvorogodišnjeg sina, dok su juče pronašli telo njene osmogodišnje ćerke.

Beživotno telo najstarije djevojčice (9) pronađeno je još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Veruje se da se Alma sa decom bacila u reku zbog psihičkog nasilja koje je trpela od svog muža Ergiza.

Albanski mediji opširno izveštavaju o ovom nezapamćenoj tragediji od kada se, pre nekoliko dana, pojavilo telo devetogodišnje devojčice koju je našao jedan ribar.

Podsetimo, Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak. Sutradan je Ergis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje samoubistva.

On je danas priveden u tužilaštvo i čeka se odluka o određivanju pritvora.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()