Sarajevska policija uhapsila osumnjičenog za pokušaj dvostrukog ubistva

Do sukoba je došlo u ponedeljak u centru grada kod jednog ugostitljeskog objekta

24.01.2024. 16:00
  • Podeli:
sarajevska policija, policija bosne i hercegovine, bosanska policija - 21 jan 2021 - profimedia-65b125f0e880e.webp Foto: Profimedia

Pripadnici Uprave policije Kantona Sarajevo uhapsili su osumnjičenog za pokušaj dvostrukog ubistva, koje se dogodilo u ponedeljak u centru Sarajeva.

Portparolka Uprave policije sarajevskog kantona Mersiha Novalić rekla je za portal Radiosarajevo da je uhapšen 23-godišnji mladić inicijala A. M.

Portal podseća da je reč o Adinu Memiću, koji se sumnjiči da je u ponedeljak uveče kod ugostiteljskog objekta ranio dva 23-godišnjaka, od kojih su se jednom lekari borili za život.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()