Sarajlija nakon ispovesti za UNU o neplaćenim saobraćajnim kaznama, dobio još jednu od 400 evra

Rekorder u BiH po neplaćenim saobraćajnim kaznama

Autor: Maja Popović
09.12.2022. 11:02
  • Podeli:
Faruk Jazvin-638e4351c8f42.webp Foto: UNA

Sarajlija Faruk Jazvin je rekorder po neplaćenim saobraćajnim kaznama u Bosni i Hercegovini, a duguje više od 280.000 maraka, odnosno 143.000 evra, odnosno 143.000 evra.

U ispovesti koju je nedavno dao za UNA televiziju kazao je "da mu je obraz čist i otkrio da je sve počelo pre 24 godine kada je naučio da vozi automobil, ali vozačku dozvolu nikada nije dobio zbog zdravstvenih razloga, odnosno distrofije mišića".

Kako mu je automobil neophodan za obavljanje osnovnih zadataka svakog dana, kazne su postale svakodnevnica.

"Ja vozim, oni pišu", rekao nam je Jazvin.

U pomenutoj ispovesti, koja se dogodila u ponedeljak, 5. decembra, nam je rekao da vrlo često mora da vozi svoju suprugu na terapiju u Dom zdravlja na Otoci.

Neverovatno, ali istinito, nakon što je napustio razgovor s našom ekipom, pripadnici MUP-a KS zaustavili su opet Faruka i ponovo mu napisali kaznu u iznosu od čak 800 maraka.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()