Skandal u hrvatskom Saboru: Opozicija lupala sat vremena i ometala Plenkovićev govor

Hrvatski premijer podneo je danas godišnji izveštaj

24.10.2023. 15:21
  • Podeli:
andrej plenkovic reuters-641dbdc26b789.webp Foto: Reuters

 Hrvatski premijer Andrej Plenković stigao je danas u parlament sa dva sata zakašnjenja, gde je podneo godišnji izveštaj o radu svoje Vlade, ali su ga opozicioni poslanici tokom obraćanja ometali lupanjem i dobacivanjima.

To, međutim, nije omelo Plenkovića da podnese godišnji izveštaj. 

U početku obraćanja Plenković se najpre smeškao na ponašanje opozicije. Uprkos buci, Plenković nije prekinuo obraćanje. 

Tokom celog obraćanja Plenkovića opozicija nije prestala da lupa u klupe činiće tako veliku buku od koje se obraćanje premijera veoma slabo čulo.

Na kraju obraćanja poslanici HDZ su obraćanje premijera podravili aplazuom, čemu se pridružio i sam Plenković.

"Desna strana (sabornice) predano radi, a druga je lenja. Danas se razotkrila druga Hrvatska kao primitivna, isključiva i neprostojna", rekao je Plenković poslanicima opozicije. Pokazali su, kazao je, šta je to primitivzam u hrvatskom saboru.

Poslanik opozicionog Mosta Nikola Grmoja je više puta Plenkoviću doviknuo: "Gotov si, gotov si!.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()