"Smeće četničko, ruski špijuni": U Splitu ponovo osvanuli uvredljivi grafiti

Grafiti se odnose i na druge pripadnike SDP, Centar i Most

12.03.2024. 09:34
  • Podeli:
uvredljivi grafiti u splitu, ivica puljak, 12 mart 2024 - Ivo Cagalj PIXSELL-65f0134078c67.webp Foto: Ivo CagaljPIXSELL

U Splitu su jutros ponovo osvanuli uvredljivi grafiti na račun gradonačelnika Ivice Puljaka i njegove supruge koja je poslanik u saboru, kao i na račun zamenika gradonačelnika Bojana Ivoševića, za kojeg kažu da je "smeće četničko".

Grafiti se odnose i na druge pripadnike SDP, Centar i Most.

"Ivoševiću smeće četničko", "SDP, Centar, Most = ruski špijuni", Puljak i žena uništili mnoge porodice, radite samo za svoj interes!", samo su neki od grafita.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()