Snažna eksplozija noćas potresla Sarajevo

Nije bilo povređenih osoba

05.02.2024. 08:06
  • Podeli:
sarajevska policija, policija bosne i hercegovine, bosanska policija - 21 jan 2021 - profimedia-65b125f0e880e.webp Foto: Profimedia

Na području Opštine Stari Grad u Sarejevu, u noći s nedelje na ponedeljak, 5. februara, policiji je prijavljena snažna eksplozija, javlja Radiosarajevo.ba.

Do eksplozije je došlo u ulici Hadžiabdinica u 1.20 sati.

"Došlo je do eksplozije i načinjena je materijalna šteta", rekli su iz MUP-a KS.

Istaknuto je da nakon događaja nije bilo povređenih osoba.

Uviđaj je još u toku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()