Spajić: Nemačka pokazuje duboko razumevanje za politiku i rezultate Crne Gore

Političar Zelenih Anton Hofrajter izjavio je ranije da će Crna Gora biti članica Evropske unije 2026.

02.05.2024. 21:03
  • Podeli:
milojko spajić AP PhotoRisto Bozovic via Tanjug-6540a5da134d2.webp Foto: AP PhotoRisto Bozovic via Tanjuzg

Predsednik crnogorske Vlade Milojko Spajić ocenio je danas da izjava predsednika EU odbora Bundestaga, da će Crna Gora u Evropskoj uniji biti 2026., pokazuje, kako navodi, duboko razumevanje Nemačke za poziciju i rezultate koje postiže.

Da će Crna Gora biti članica EU 2026., izjavio je ranije političar Zelenih Anton Hofrajter, sa kojim je, kako kaže, Spajić prošle sedmice imao veoma bogatu diskusiju u Berlinu.

"Podrška naših nemačkih partnera se pojačava i naš evropski put postaje svakom reformom sve opipljiviji i opipljiviji!", napisao je Spajić na društvenoj mreži Iks.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()