Stravični snimci sa mesta nesreće: Najmanje tri osobe poginule u sletanju autobusa u Crnoj Gori

Nesreća se dogodila na putu Cetinje - Budva

19.09.2023. 13:52
  • Podeli:
nesreća cetinje budva facebook Vijesti iz Bijelog Poljaž-65098b393a300.webp Foto: Facebook@Vijesti iz Bijelog Polja

Najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povređeno u udesu koji se desio na putu Cetinje - Budva.

Kako je potvrđeno "Vijestima", došlo je do sletanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo dece.

Ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povređenih niti novih stradalih. Trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Autobus firme "Papović" prevozio je putnike na relaciji Nikšić - Budva.

Na licu mesta je više vozila Hitne pomoći. "Vijestima" je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povređenih.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()