Susret Dodika i sa Lavrovim u Moskvi

BiH je, nakon rata postala, eksperiment i kolonija, bez uvažavanja istorije i međunarodnog prava, rekao je predsednik RS na skupu u Moskvi

24.05.2023. 12:14
  • Podeli:
Sergej Lavrov_Milorad Dodik_Foto Twitter @MiloradDodik-646de389104a2.webp Foto: Twitter / @MiloradDodik

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik susreo se u Moskvi sa ministrom inostranih poslova Rusije Sergejom Lavrovom.

"Tokom održavanja međunarodnog bezbednosnog foruma u Moskvi susreo sam se sa ministrom inostranih poslova Rusije Sergejom Lavrovom", naveo je Dodik na Tviteru, prenosi Srpskainfo.

Dodik se u Moskvi obratio na 11. susretu visokorangiranih zvaničnika za pitanje bezbednosti i istakao da je Bosna i Hercegovina, nakon rata postala eksperiment i kolonija, bez uvažavanja istorije i međunarodnog prava.

Na međunarodnom skupu o bezbednosti u Moskvi, na kojem učestvuju predstavnici iz više od 100 zemalja sveta, video-linkom obratio se predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()