Sve je u redu, slobodno pijte: Posle trovanja, vraćaju se proizvodi Coca-cole na hrvatsko tržište

Kompanija potvrđuje da se svi proizvodi koje proizvodi i distribuira smatraju zdravstveno ispravnim

10.11.2023. 11:18
  • Podeli:
coca-cola-koka kola pixabay-654b8c6609d10.webp Foto: Pixabay

Sve je u redu, slobodno pijte... ako smete... Iz Fortenova grupe saopštili su danas da se proizvodi koje proizvodi i distribuira Coca-cola HBC Hrvatska vraćaju na police članica njihovih trgovinskih lanaca.

Proizvodi Coca-cole će se tako vratiti u prodaju u trgovinama Konzuma, Velpro, Roto dinamica i Tiska. Da podsetimo, proizvodi su povučeni kada su u Hrvatskoj četiri osobe hospitalizovane zbog sumnje da su se otrovale gaziranim pićem - tri u Zagrebu i jedna u Rijeci, da bi zatim vest o trovanju stigla i iz Splita.

U saopštenju objavljenom na internet stranici Fortenove navodi se da su primili informaciju kompanije Coca-cola o rezultatima ispitnih izveštaja Državnog inspektorata o kontroli uzoraka njihovih proizvoda prema kojem se uzorci smatraju zdravstveno ispravnima.

Istom informacijom, kažu, kompanija potvrđuje da se svi proizvodi koje proizvodi i distribuira smatraju zdravstveno ispravnim i sigurnim za konzumaciju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()